Mareste

Mareste

Mareste

FELIX ESTATE LUX BY PDC

FELIX ESTATE LUX BY PDC

Loc.

Baile Felix

Mareste

Mareste

Mareste

Mareste

Mareste

Mareste

Situat lângă pădurea Felix, cu acces facil din Oradea și la 10 minute de ștrandul Apolo, FELIX ESTATE LUX oferă o experiență exclusivistă în 8 clădiri ecologice, alimentate prin panouri solare și energie verde.


🌳 Acces Privat și Exclusiv: Bucurați-vă de intimitate și securitate în propria dvs. enclavă, departe de agitația urbană, dar suficient de aproape de toate facilitățile moderne.

🌲 În Vecinătatea Pădurii Felix: Respirați aerul proaspăt și lăsați-vă îmbrățișați de calmul și frumusețea pădurii Felix. Fiecare dimineață aici este o invitație la meditație și reînnoire.

🏊 Proximitatea Ștrandului Apolo: La doar 10 minute de plimbare, descoperiți ștrandul Apolo, locul perfect pentru relaxare și distracție în zilele însorite.

🌱 Sustenabilitate și Ecologie: La FELIX ESTATE LUX, ne pasă de viitorul planetei. De aceea, am implementat soluții ecologice de top.

☀️ Panouri Solare: Beneficiați de energie curată și eficientă, direct de la soare. Reduți costurile și amprenta ecologică, în timp ce vă bucurați de toate conforturile moderne.

🍃 Energie Verde: Ne dedicăm unui stil de viață sustenabil. Proprietățile noastre sunt alimentate cu energie verde, contribuind la un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți.

🚗 Acces Facil din Oradea: Situat strategic, FELIX ESTATE LUX oferă un acces facil și rapid din Oradea, punându-vă în contact direct cu centrul urban, dar permițându-vă, în același timp, să vă retrageți în liniștea și frumusețea naturii.

Alegeți FELIX ESTATE LUX BY PDC și trăiți în armonie cu natura, fără a compromite luxul și confortul. Aici, visele dvs. ecologice și urbane devin realitate. Vă așteptăm să descoperiți diferența!

Mareste

Mareste

Mareste

Mareste

Prezentare Tehnică: FELIX ESTATE LUX BY PDC

 • Localizare: În vecinătatea pădurii Felix, cu acces rapid din Oradea.

 • Compoziție: Ansamblu format din 8 clădiri moderne.

 • Eco-friendly:

  • Alimentare: Panouri solare de ultimă generație.

  • Energie: 100% verde, reducând amprenta de carbon.

 • Facilități:

  • Acces privat și securizat.

  • Proximitatea ștrandului Apolo: 10 minute de mers pe jos.

 • Conectivitate: Acces facil și rapid către principalele artere rutiere și centrul Oradea.

Investiție într-un viitor sustenabil, fără a compromite luxul și confortul. FELIX ESTATE LUX BY PDC redefinește standardul de viață ecologică și modernă.

Disponibil Curand

Disponibil Curand

Constructii

Premium

David

Vă așteptăm în continuare să descoperiți excelenta cu noi!

©2024 PremiumDavidConstructii S.R.L.

Constructii

Premium

David

Vă așteptăm în continuare să descoperiți excelenta cu noi!

©2024 PremiumDavidConstructii S.R.L.